Tervetuloa

Tarjoamme laadukkaita ja yksilöllisiä catering-palveluita Inkoon lähialueilla ja pääkaupunkiseudulla.

Olipa kyse isoista tai pienistä juhlista, yrityksen kesätapahtumasta tai kermakakusta perhejuhliin, saatte meiltä kaiken tarvitsemanne.
Tarjoilu, astiat ja henkilökunta on räätälöity teidän tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti.

”Ruoka on minun maailma. Laadukas catering-ruoka on luotu korkealaatuisista ainesosista, valmistettu tunteella ja tarjoillaan suurella sydämmellä, asiakkaan toiveet huomioiden. Tämän reseptin avulla valmistamme kaikki catering-tarjoilumme ”

Ota yhteyttä ja luomme yhdessä Teidän unohtumattomat tapahtumat!

Palvelut

Yrityksille

Tarjoamme korkealaatuisia ateriapalveluita yrityksille. Suosimme puhtaita, aitoja ja luonnollisen makuisia paikallisesti tuotettuja raaka-aineita. 

Jos aiotte järjestää yritystapahtuman, juhlat, konferenssin tai kick-off tilaisuuden, olemme oikea valinta catering-palvelun tuottajaksi.

Olipa kyse lounaasta, illallisesta tai noutopöydästä, pienestä tai suuresta kakusta… toteutamme ne teidän yrityksen tarpeiden mukaisesti.

LOUNAS – päivän paras ateria. Joskus jotain terveellistä, joskus perinteistä, ehkä aasialaista, keittoa, kotiruokaa tai kasvisruokaa. Kaikki on mahdollista! Toimitamme tarvittaessa lounaan suoraan työpaikallenne. 

 

Yksityisille

Meille ruokailu on enemmän kuin pelkkä annos lautasella, se on kokemus elämässä, juhlien kohokohta tai hengähdystauko jokapäiväisessä elämässä.

Meillä on tarjoiluratkaisu jokaiseen tilaisuuteen ja autamme mielellämme luomaan sopivan menun teidän tapahtumaan.  

Ateriapalveluiden tilaamisen lisäksi voit vuokrata meidän kauttamme myös astiat, pöytäliinat, lautasliinat ja kaikki muun tarvittavan. Kätevää sekä käytännöllistä ja sinun ei tarvitse pestä astioita seuraavana päivänä! 

Tarvitsetko apua tarjoiluhenkilökunnan osalta tai kattauksessa?
Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta, joka huolehtii kaikista palveluista alusta loppuun.

 

Ota yhteyttä

12 + 2 =

Yhteishenkilö

Linda Hellström-Pasanen

Soita

050 543 61 14

Lähetä sähköposti

linda@ravintola-scola.fi

Osoite

Inkoo