Menu
Kerro meille kuinka monta teitä osallistuu tilaisuuteen, millaista hintaluokkaa olette ajatelleet jamillaisesta tapahtumasta on kyse, teemme teille tilaisuuteenne sopivan ehdotuksen sekä tarjouksen.
Pikkunaposteltavaa
Helposti sormin syötäviä ruokia, kuten cocktail-palat, tapakset ja vartaat, sopivat erinomaisesti tapahtuman järjestämiseen, missä vieraat seurustelevat ja liikkuvat juhlatiloissa.
Voileipäkakku
Klassikko, mitä kaikki rakastavat syödä. Voileipäkakku on yksinkertaisen ylellinen ja samalla helposti tarjoiltava.
Cocktailmenu:
-Härkätartar kultuaiskreemiä ja krassi
-Härkärilletteä ja puolukkamajoneesia
-Katkarapuskagen punasipulia ja tilliä
-Lohitartar saaristolaisleivällä
-Munakoisokaviaaria ja tryffelimascarponea
-Tattitartar, parmesaania ja pinjansiemeniä
-Porkkanakakkua mascarponella ja inkiväärillä
Istuva illallinen 1:
Scolan Skagen jokiravunpyrstöillä, pikkeli punasipulia, tillimajoneesi ja Scolan Saaristolaislimppua
Voissa paistettua kuhaa hollandaise kastikkeella, uusia perunoita ja grillattua vihreää parsaa
Vadelma-sacherkakkua jogurttijäätelöllä ja tuoreita vadelmia
Buffet
Valmistamme tapahtumaan sopivan tarjoilut seisovasta pöydästä joko kylmillä tai lämpimillä ruoilla.
Istuva illallinen
Jos haluatte istuvan illallisen muutamalla tai useammalla ruokalajilla, lähetämme paikanpäälle meidän keittiömestari Tonin ja palvelevan henkilökuntamme, heidän avulla huolehdimme tarjoiluista alusta loppuun.
Menuvaihtoehtoja
Buffémenu 1:
Katkarapuskagen
Lohipastramia wakamesalaattia ja wasabimajoneesia
Härkätartar keltuaiskreemiä ja sinapinsiemeniä
Capresesalaattia mozzarellajuustolla
Bulgursalaattia kurkulla, granaattiomenalla ja minttua
Caesarsalaattia naturel
Scolan lavashleipää ja hummusta
Istuva illallinen 2:
Kevyesti savustettua Suomalaista kirjolohta, pikkeli fenkolia, leipäkrutonkeja ja tillimajoneesia
Kotimaista Angus härän ulkofilettä sekä Scolan punaviinikastiketta, puikulaperunapyrettä, sesongin lisuke ja perunalastuja
Pavlova vadelma-semifreddolla ja vaniljakastike
Salaatit ja piiraat
Salaatti ja piiras on helppo vaihtoehto, jos haluatte kevyemmän aterian suuremmalle määrälle vieraita.
Meiltä löytyy vaihtoehto niin liha-, kala-, kasvis-, kuin vegaani-ateriaksi.
Leivonnaiset
Valmistamme myös kakkuja, leivonnaisia ja piiraita.
Teemme yhteistyötä myös kakkutaiteilijoiden kanssa!
Buffémenu 2:
Saaristolaissilliä
Sitruuna-korianterisilakkaa
Graavi kalaa ja hovimestarinkastikettta
Paahdettu perunasalaatti parsalla ja yrteillä
Vihersalaattia halloumijuustolla ja mansikoilla
Paahtopaistia TAI Savulammasta
Piparjuurikastiketta
Scolan saaristolaisleipää
Voileipäkakkuja:
– Italialaistyylinen kinkkuvoileipäkakku, parman- sekä kotimaista palvikinkkua, yrttituorejuustoa, mozzarellaa ja basilikaa
– Savukirjolohi voileipäkakku, katkarapuja, kylmäsavustettua kirjolohta, tillisoossi ja kirsikkatomaatteja
– Kananpoika voileipäkakku, kanaa, paprikaa, fetajuustoa ja tuoreita yrttejä
