Meny
Plockmat
Smörgåstårta
Oxtartar, äggulakräm o krasse
Oxkött med lingonmajonnäs
Räkskagen med rödlök o dill
Laxtartar på skärgårdsbröd
Auberginekaviar med tryffelmascarpone
Svamptartar med parmesan och rostade pinjefrön
Morotskaka med mascarpone och ingefära
Scolas skagen med kräftstjärtar, picklade rödlök, dill och Scolas skärgårdslimpa
Smör stekt gös med hollandaise-sås, nypotatis och grillad sparris
Hallonsachertårta med yoghurtglass och färska hallon
Buffé
Sittande middag
Meny förslag
Buffé 1:
Räkskagen
Laxpastrami med wakamesallad och wasabi
Oxtartar med äggulakräm och senapsfrön
Capresesallad med mozzarellaost
Bulgursallad med gurka, granatäpple o mynta
Caesarsallad med parmesanflarn och rostade brödkrutonger
Scolas lavashbröd med hummus
Lättrimmad lax med picklad fänkål, maltkrutonger och dillmajonnäs
Angus yttrefilé med Scolas rödvinssås, mandelpotatispuré, säsongens primörer och potatischips
Pavlova med hallonsemifreddo, färska hallon och vaniljkräm
Sallader och pajer
Bakverk
Vi gör också samarbete med lokala kakföretag.
Skärgårdssill
Strömming med koriander och citron
Gravad fisk med hovmästarsås
Rostad potatissallad med sparris och färska örter
Grönsallad med grillad halloumiost och jordgubbar
Rostbiff eller Rökt lamm
Pepparrotssås
Skärgårdslimpa
-Italiensk skinksmörgåstårta med parmaskinka, palvad skinka, ört-färskost, mozzarella och basilika
-Varmröktlax smörgåstårta med räkor, kallröktlax, dillkräm och körsbärstomater
-Smörgåstårta med kyckling, paprika, fetaost och färska örter
